Search
Close this search box.
Centrul pentru Politici, Inițiative și Cercetări PLATFORMA
Centrul pentru Politici, Inițiative și Cercetări PLATFORMA Noutățile Asociației Anunț angajare: Asistent_ă de proiect pentru Comunicare

Anunț angajare: Asistent_ă de proiect pentru Comunicare

Sumar: Asociația Obștească ”Centrul pentru Politici, Inițiative și Cercetări ”Platforma” (în continuare AO Platforma) angajează Asistent_ă de proiect pentru Comunicare.
Funcția anunțată: Asistent_ă de proiect
Locul: or. Chișinău
Solicitant (angajator): AO Platforma
Tipul de contract: Contract pe termen de 6 luni cu posibilitate de prelungire.
Nivelul de implicare: full-time.
Perioada de lucru estimată: începând cu luna august 2022.
Termen limită pentru aplicare:10 august 2022.

EXTINS.
Informații generale: „Moldova pentru Pace” este o inițiativă civică creată pentru a oferi asistență persoanelor refugiate în urma invaziei ruse în Ucraina.
De la începutul războiului, inițiativa a contribuit la eforturile de gestionare a fluxului de migrație din țara vecină. Lucrăm pe mai multe direcții: asigurare cu produse (alimentare, de igienă, pentru copii), identificarea de cazare și transport gratuit, protecția drepturilor omului, monitorizarea situației de la punctul de trecere Palanca, gestionarea voluntarilor, oferirea de informație corectă și actualizată etc.

Asociația Obștească ”Centrul pentru Politici, Inițiative și Cercetări ”Platforma” (AO Platforma) este parte a inițiativei ”Moldova pentru Pace”.
În cadrul inițiativei ”Moldova pentru Pace”, AO Platforma implementează un proiect de consiliere profesională privind cariera și protecție a drepturilor muncii pentru persoanele refugiate din Ucraina.
Proiectul ”Career Counseling and Protection of Labor Rights of Refugees” (rom. Consiliere profesională și protecția drepturilor muncii persoanelor refugiate) va fi implementat de AO CPIC Platforma în perioada 15 iulie 2022 – 15 ianuarie 2023 și este finanțat de Consiliul pentru Refugiați din Danemarca  (eng. Danish Refugee Council). Proiectul are drept scop elaborarea unor instrumente de consiliere profesională pentru persoanele refugiate din Ucraina care caută ori intenționează să caute un loc de muncă în Republica Moldova. De asemenea, proiectul mai urmărește și oferirea unor mecanisme de protecție a drepturilor muncii persoanelor refugiate.

 

Descrierea poziției.
Asistent_a de proiect va avea următoarele responsabilități în cadrul proiectului:
– Asigură vizibilitatea activităților de proiect (poze, materiale de PR, elemente de vizibilitate etc.)
– Redactează materiale informative și de comunicare privind activitățile proiectului.
– Asigură elaborarea articolelor (scrise, video) și publicarea acestora pe pagina web a organizației, pagina de Facebook, Twitter, YouTube etc.
– Administrează conturile de social media a proiectului.
– Elaborează și distribuie comunicate de presă.
– Dezvoltă și monitorizează mesaje și informații privind activitățile proiectului.
– Elaborează materiale grafice și vizuale (afișe, infografice, postere pentru facebook etc) în cadrul proiectului.

Cerințe faţă de candidat_ă:
1) studii superioare în domeniul comunicare/jurnalism/psihologie/sociologie sau alte domenii înrudite;
2) experienţă de lucru în ONG de cel puţin doi ani;
3) cunoașterea limbilor română, engleză, rusă la un nivel avansat;
4) abilități de comunicare și exprimarea excelentă a ideilor proprii în scris și verbal
5) Calității personale: capacități organizatorice; sociabilitate; creativitate, onestitate, capacitate de improvizare și rezolvare a unor situații neprevăzute; responsabilitate, empatie, compasiune şi respect față de persoanele refugiate; reziliență la stres; corectitudine, punctualitate.
Cunoștințele și experiența de designer grafic vor constitui un avantaj.

Procedura de aplicare:
Selectarea candidaturilor se va face în două etape: concursul CV-urilor și interviurile cu persoanele pre-selectate.
Persoanele interesate vor depune dosarul de aplicare în una din următoarele limbi: română, engleză sau rusă. Dosarul va conține obligatoriu:
– Scrisoare de intenție în care să descrieți, succint,  experiența în domenii relevante sarcinii;
– CV-ul actualizat.
Dosarul va fi trimis pe adresa de email: ao.platforma@gmail.com, cu titlul ”Concurs Asistent de Proiect”, în format electronic pînă pe 10 august 2022.
Interviul cu persoanele pre-selectate se va desfășura în limbile rusă și/sau română.

Datele personale vor fi procesate de AO Platforma doar pentru scopuri de angajare.

Первая группа по изучению румынского языка  для беженцевПервая группа по изучению румынского языка  для беженцев

2 декабря, в рамках проекта Robota, была запущена первая группа по изучению румынского языка  для беженцев. В последующие 4 месяца, 24 беженца будут изучать румынский язык в рамках онлайн курса

Как открыть банковский счет в Молдове, если вы беженка или беженец? Читайте процедуруКак открыть банковский счет в Молдове, если вы беженка или беженец? Читайте процедуру

Банковский счет — это одна из вещей, которая позволяет беженкам и беженцам обрести экономическую независимость, в которой они нуждаются, находясь в другой стране. Команда Robota провела детальное исследование того, как