Centrul pentru Politici, Inițiative și Cercetări PLATFORMA Noutățile Asociației [RO, RU] Sesiune de informare pentru angajare în Moldova/Информационная Сессия по Трудоустройству в Молдове

—на русском, читайте ниже —

Refugiații din Ucraina și din alte țări pot folosi consilierea în carieră pentru angajare în Republica Moldova.
Centrul pentru Politici, Inițiative și Cercetare „Platforma” și inițiativa Moldova pentru Pace, în parteneriat cu Congresul Național al Ucrainenilor din Moldova, cu sprijinul Consiliului Danez pentru Refugiați (RDC) și al Agenției Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR), anunță lansarea proiectului „ROBOTA: Consiliere în carieră și protecția drepturilor muncii persoanelor refugiate“.
Proiectul oferă o gamă largă de servicii:
– Informare și consultanță juridică;
– Identificarea și cartografierea competențelor competențelor;
– Ajutor și sprijin pentru refugiați în materie de echivalare a documentelor și a certificatelor (competențe, pregătire, educație, altele) pentru angajarea acestora.
🗓15.10.22 (11:00-14:30) și 19.10.22 (15:00-16:30);
📍Centrul Comunitar 151, strada 31 August, 151.
Pentru a vă înregistra, vă rugăm să completați – https://bit.ly/3TekpjM

***

Беженцы из Украины и других стран могут воспользоваться карьерными консультациями для трудоустройства в Республике Молдова.
Центр политики, инициатив и исследований “Платформа” и инициатива Молдова за Мир, в партнерстве с Национальным Конгрессом Украинцев Молдовы, при поддержке Датского совета по делам беженцев (DRC) и Агентства ООН по делам беженцев (UNHCR), объявляет о запуске проекта “ROBOTA: Карьерное консультирование и защита трудовых прав беженцев“.
Проект предлагает спектр услуг:
– Информация и юридические консультации;
– Выявление и картирование компетенций;
– Помощь и поддержка беженцев в вопросах эквивалентности документов и сертификатов (навыки, обучение, образование, другие) для их трудоустройства.
🗓15.10.22 (11:00-14:30) и 19.10.22 (15:00-16:30);
📍Общественный Центр 151, улица 31 Августа, 151.
Для регистрации пожалуйста заполните форму https://bit.ly/3TekpjM

One thought on “[RO, RU] Sesiune de informare pentru angajare în Moldova/Информационная Сессия по Трудоустройству в Молдове”

Comments are closed.

Propunerea de a revizui noțiunea de „angajator” în Legea cu privire la tichetele de masă, susținută de organizații localePropunerea de a revizui noțiunea de „angajator” în Legea cu privire la tichetele de masă, susținută de organizații locale