Search
Close this search box.
Centrul pentru Politici, Inițiative și Cercetări PLATFORMA
Centrul pentru Politici, Inițiative și Cercetări PLATFORMA Noutățile Asociației Anunț angajare: Asistent_ă de proiect pentru Logistică

Anunț angajare: Asistent_ă de proiect pentru Logistică

Sumar: Asociația Obștească ”Centrul pentru Politici, Inițiative și Cercetări ”Platforma” (în continuare AO Platforma) angajează Asistent_ă de proiect pentru Logistică.
Funcția anunțată: Asistent_ă de proiect
Locul: or. Chișinău
Solicitant (angajator): AO Platforma
Tipul de contract: Contract pe termen de 6 luni cu posibilitate de prelungire.
Nivelul de implicare: full-time.
Perioada de lucru estimată: începând cu luna august 2022.
Termen limită pentru aplicare: 10 august 2022.

EXTINS.
Informații generale: „Moldova pentru Pace” este o inițiativă civică creată pentru a oferi asistență persoanelor refugiate în urma invaziei ruse în Ucraina.
De la începutul războiului, inițiativa a contribuit la eforturile de gestionare a fluxului de migrație din țara vecină. Lucrăm pe mai multe direcții: asigurare cu produse (alimentare, de igienă, pentru copii), identificarea de cazare și transport gratuit, protecția drepturilor omului, monitorizarea situației de la punctul de trecere Palanca, gestionarea voluntarilor, oferirea de informație corectă și actualizată etc.

Asociația Obștească ”Centrul pentru Politici, Inițiative și Cercetări ”Platforma” (AO Platforma) este parte a inițiativei ”Moldova pentru Pace”.
În cadrul inițiativei ”Moldova pentru Pace”, AO Platforma implementează un proiect de consiliere profesională privind cariera și protecție a drepturilor muncii pentru persoanele refugiate din Ucraina.
Proiectul ”Career Counseling and Protection of Labor Rights of Refugees” (rom. Consiliere profesională și protecția drepturilor muncii persoanelor refugiate) va fi implementat de AO CPIC Platforma în perioada 15 iulie 2022 – 15 ianuarie 2023 și este finanțat de Consiliul pentru Refugiați din Danemarca  (eng. Danish Refugee Council). Proiectul are drept scop elaborarea unor instrumente de consiliere profesională pentru persoanele refugiate din Ucraina care caută ori intenționează să caute un loc de muncă în Republica Moldova. De asemenea, proiectul mai urmărește și oferirea unor mecanisme de protecție a drepturilor muncii persoanelor refugiate.

 

Descrierea poziției.
Asistent_a de proiect va avea următoarele responsabilități în cadrul proiectului:
– Asigurarea comunicării constante atît în cadrul proiectului cît și cu donatorii și beneficiarii proiectului;
– Participarea la planificarea și realizarea activităților proiectului;
– Asistență în organizarea campaniilor de promovare ale activităților proiectului.
– Asistență de logistică la implementarea proiectului.

Cerințe faţă de candidat_ă:
1) studii superioare în domeniul comunicare/jurnalism/psihologie/sociologie sau alte domenii înrudite;
2) experienţă de lucru în ONG de cel puţin doi ani;
3) cunoașterea limbilor română, engleză, rusă la un nivel avansat;
4) abilități de comunicare și exprimarea excelentă a ideilor proprii în scris și verbal
5) Calității personale: capacități organizatorice; sociabilitate; creativitate, onestitate, capacitate de improvizare și rezolvare a unor situații neprevăzute; responsabilitate, empatie, compasiune şi respect față de persoanele refugiate; reziliență la stres; corectitudine, punctualitate.

Procedura de aplicare:
Selectarea candidaturilor se va face în două etape: concursul CV-urilor și interviurile cu persoanele pre-selectate.
Persoanele interesate vor depune dosarul de aplicare în una din următoarele limbi: română, engleză sau rusă. Dosarul va conține obligatoriu:
– Scrisoare de intenție în care să descrieți, succint,  experiența în domenii relevante sarcinii;
– CV-ul actualizat.
Dosarul va fi trimis pe adresa de email: ao.platforma@gmail.com, cu titlul ”Concurs Asistent de Proiect pentru Logistică”, în format electronic pînă pe 10 august 2022.
Interviul cu persoanele pre-selectate se va desfășura în limbile rusă și/sau română.

Datele personale vor fi procesate de AO Platforma doar pentru scopuri de angajare.

Declarație Publică cu privire la revizuirea Dispoziției Nr. 68 din 10 mai a Comisiei pentru Situații Excepționale cu privire la persoanele refugiate din UcrainaDeclarație Publică cu privire la revizuirea Dispoziției Nr. 68 din 10 mai a Comisiei pentru Situații Excepționale cu privire la persoanele refugiate din Ucraina

Președinției Republicii Moldova                                                                                      Parlamentului Republicii Moldova                                                                                      Guvernului Republicii Moldova Comisiei pentru Situații Excepționale Declarație Publică cu privire la revizuirea Dispoziției Nr. 68 din 10 mai a

Какие права дает механизм временной защиты в Молдове?Какие права дает механизм временной защиты в Молдове?

По состоянию на 1 марта 2023 года граждане Украины, находящиеся на территории Республики Молдова, могут воспользоваться механизмом временной защиты. В этом контексте вчера, 18 января 2023 года, Правительство Республики Молдова