Centrul pentru Politici, Inițiative și Cercetări PLATFORMA Noutățile Asociației AO Platforma solicită oferte de preț privind achiziționarea echipamentului IT

AO Platforma solicită oferte de preț privind achiziționarea echipamentului IT

AO Platforma anunță Concurs deschis de selectare a unei companii care va depune Oferta de preț pentru procurarea a 6 (șase) calculatoare portabile (laptopuri) pentru realizarea activităților în cadrul proiectului ”Career Counseling and Protection of Labor Rights of Refugees” (rom. Consiliere profesională și protecția drepturilor muncii persoanelor refugiate).

Asociața planifică să achiziționeze laptop-uri cu urmatoarele specificații tehnice sau mai avansate:
2 laptopuri cu următoarele specificații:
Sistem de operare – Apple MacOs, capacitate memorie – minim 8 GB, minim – 256GB SSD, diagonala ecranului – minim 13.3″, geantă, mouse.
4 laptopuri cu următoarele specificații:
Minim – 8-16GB RAM, 500+GB SSD și sau 1TB HDD, CPU i5/i7 sau procesor echivalent de la AMD, Monitor minim 16inch, Sistemul de operare Windows 10 sau 11 preinstalat, geantă, mouse.

Oferta va conține, în detaliu:
– Prețul per unitate;
– Termenul de valabilitate al ofertei;
– Termenul de garanţie.

Plata va fi efectuată prin virament în contul furnizorului.
AO Platforma nu îşi asumă obligaţia de a efectua plata în avans pentru echipament și își rezervează dreptul de a accepta doar ofertele complete.

Criterii de evaluare:
– Corespunderea caracteristicilor înaintate cu cele prezentate.
– Oferta financiară.
– Termenii și condiții de garanție
– Termenii de livrare.

Prețul per unitate nu trebuie să depășească suma de 30.000 MDL (30 mii lei) per unitate pentru laptop-urile Apple și 15.000 (15 mii lei) pentru laptop-urile Windows.

Ofertele vor fi prezentate până la data de 15.08.2022 la adresa de e-mail: ao.platforma@gmail.com

Compania câștigătoare va fi anunțată în termen de 3 zile de la data aprobării rezultatelor evaluării de către autoritatea contractantă.

О поденщиках и неквалифицированном случайном труде в МолдовеО поденщиках и неквалифицированном случайном труде в Молдове

В Республике Молдова случайная неквалифицированная работа, такая как сбор яблок, сбор и чистка виноградников у соседей или фруктов из частново сада вашего начальника, является популярным занятием в сельскохозяйственные сезоны. В

Информация о получении, обмене или восстановлении водительских удостоверений – Процесс и условияИнформация о получении, обмене или восстановлении водительских удостоверений – Процесс и условия

В ходе информационных сессий бенефициары – беженцы из Украины, обладатели статуса временной защиты – узнавали, какие водительские удостоверения могут получить в Республике Молдова и на каких условиях, а также могут